Waardebon

Waardebon Packraften - Fagus Outdoor

Waardebon

Verras iemand die je graag ziet met een onvergetelijke onderdompeling in de natuur, een workshop met nieuwe kennis en vaardigheden of een ontspannend dagje #actiefnatuurbeleven. Geef een beleving cadeau met onze waardebon. Het zal hem/haar deugd doen!

We vermelden de specifieke activiteit waarvoor je de waardebon aankoopt. Zo blijft het aankoopbedrag tussen ons. Geef je graag een bepaald bedrag, zodat de ontvanger zelf kan kiezen? Laat het weten bij de bestelling.

Onze waardebons zijn 1 jaar geldig vanaf het moment van aankoop.

FAGUSLIKEUR INBEGREPEN: Elke waardebon wordt vergezeld van een flesje zelfgemaakte Faguslikeur op basis van beukenblaadjes en jonge jenever. Dé hartverwarmende neut tijdens microavonturen.

VERZENDING: We bezorgen de waardebon liefst persoonlijk, indien nodig wordt hij opgestuurd via de op het moment van verzenden best presterende pakjesdienst.

Vraag hieronder je waardebon aan en vermeld het gewenste bedrag. We nemen verder contact op via mail.

Optie 1 - 35 euro

Je geeft de huur van een packraftset voor 1 dag cadeau. Twee packraftsets komt op 70 euro, drie op 105 euro, … Meer info over de huur van packraftsets.

Optie 2 - 75 euro

Met een waardebon van 75 euro geef je een deelname aan onze beversafari in en rond Leuven cadeau. Meer info over onze beversafari.

Optie 3 - 150 euro

Een waardebon van 150 euro geeft toegang tot onze packraft tweedaagse Semois-Avec-Toi. Twee dagen in de ruigste riviervallei van België tijdens de lente van 2021. Maak je borst maar nat! Meer info over onze packraft tweedaagse Semois-Avec-Toi.

Optie 4 - Bedrag naar keuze

Je kan ook een bedrag naar keuze opgeven bij je bestelling. Let wel, een overschot op de waardebon zal niet terugbetaald worden.

Een overzicht van onze activiteiten vind je hier.
Inspiratie voor jouw eigen microavontuur vind je hier.