Teambuilding

Leid je team naar betere samenwerking met onze packrafting teambuilding!

Op zoek naar een originele teambuilding voor je bedrijf? Laten we samen een dag genieten op kantoor in de buitenlucht!

Versterk uw teamgeest op het water met onze op maat gemaakte rafting-ervaringen bij Fagus Outdoor. Duik in een dag vol avontuur op de rivier, waarbij we een programma samenstellen dat perfect past bij uw bedrijfsdoelen en waarden. Ontdek hoe onze raftingactiviteiten de teamcohesie vergroten en de communicatie verbeteren, terwijl uw team samenwerkt en groeit.

Packraften instappen aan de rand van de rivier
Teambuilding Packraften, klaar voor vertrek
Packraften aan de rand van de rivier
Teambuilding, cirkel van packrafts

Een dag packraften en de natuur ontdekken

Vanaf de rivier hebben we de kans om de wildernis langs de oevers te verkennen. We speuren naar beversporen of kijken naar de buizerds die boven ons hoofd muizen vangen. Als we geluk hebben, kunnen we de ijsvogel zien zitten op zijn favoriete tak boven het water.

Duurzaamheid staat centraal, dus we geven de voorkeur aan openbaar vervoer en onze eigen lichamen (lopen, peddelen) voor de reis.

Packrafts zijn eenpersoons, lichtgewicht opblaasbare boten. Door hun stabiliteit op het water zijn ze veel toegankelijker dan kano’s of kajaks. Het complete packraftpakket (5 kg) kan gemakkelijk worden gedragen in een kleine rugzak en worden vervoerd te voet, per fiets of met het openbaar vervoer. Er is geen eerdere ervaring nodig om van packraften te genieten.

 

Wat we graag aanbieden

We zorgen ervoor dat jouw dag met Fagus Outdoor een onvergetelijk en ontspannend avontuur wordt door het volgende te regelen:

  • Een unieke packraftervaring met sport, natuur en teambuilding
  • Begeleiding door een bioloog en packraftexpert die Nederlands, Engels en Frans spreekt
  • Verhuur van alle materialen (packraft, peddel, reddingsvest, rugzak en droge tas)
  • Lunch (salade, broodje, wafel en chocolade). Dranken zelf meenemen.
  • Openbaar vervoersticket indien nodig
Packraft, jongen die in de verte staart

Om een indruk te krijgen van onze packraft-ervaringen bij Fagus Outdoor, bekijk hierboven dan deze aftermovie van een vorige trip.

Waar bieden we dit avontuur aan?

We bieden dit packraftavontuur op specifieke locaties aan:

  • Dijle door Leuven
  • Kleine Nete nabij Retie
  • Demer nabij Zichem/Langdorp

Dit is slechts een voorbeeld van de brede scala aan mogelijkheden die deze packrafts bieden. We bespreken graag onze opties en passen het perfecte packraft-microavontuur aan voor jouw bedrijf.

Teambuilding op maat

Wij verzorgen uw teambuilding van A tot Z: een verfrissende en toegankelijke activiteit op en langs het water in onze prachtige Zwinstreek,eventueel aangevuld met een lunch, aperitivo en BBQ.

Packrafting Icoon

Kies voor packraften in regio Brugge/Damme of aan de kust Knokke/Cadzand

Gidsen Packrafting Icoon

Onze enthousiaste gidsen geven een live demonstratie met wat tips & tricks en zijn standby gedurende de tocht.

 
Drone icoon

Een droneshot van alle collega’s op het water om in te kaderen. Een mooie herinnering aan een leuke dag.

Steelpannekes

Steelpannekesbuffet


Maak uw teambuilding onvergetelijk met het Steelpannekesbuffet! Dit unieke buitenkookavontuur combineert actie met culinaire gezelligheid. Ideaal voor teams die graag samen koken en genieten rond een knisperend kampvuur. Onze steelpannekes, ontworpen voor veilig gebruik bij het vuur, laten iedereen toe hun eigen maaltijd te bereiden. Het pakket bevat alles wat nodig is voor een geslaagde avond: van pannekes tot brandhout, met een houten spatel als aandenken. Geschikt voor groepen tot 20 personen, met de optie om de avond af te sluiten met zelfgemaakte popcorn.

Ervaar de kracht van teamcohesie terwijl je de rivier trotseert tijdens onze bedrijfs-packrafting, waar teamdynamiek bloeit!

Nieuwsgierig naar hoe onze packrafting-teamuitjes jouw team kunnen versterken? Klik hieronder voor meer informatie en neem contact met ons op!

Reviews

Fagus Outdoor
4.9
Based on 44 reviews
powered by Google
Jutta RoggenJutta Roggen
19:43 30 Jan 24
Ik huurde al enkele keren materiaal en kocht ook een packraft via Fagus Outdoor. Hierbij kreeg ik steeds een goede uitleg en dito advies. Op 21 januari nam ik deel aan een micro winter avontuur en ook hier bleek weer hoe correct Mathias werkt. Hij geeft een uitgebreide uitleg en zorgt ervoor dat je veilig op weg gaat. Hij neemt tijd voor alle deelnemers en zorgde voor een prachtige route en perfecte timing. Een aanrader!
Jeroen VercauterenJeroen Vercauteren
06:26 25 Jan 24
Alles perfect volgens afspraak verlopen en top materiaal!
sigrid blomsigrid blom
20:19 23 Jan 24
Wat een dag! Ons packraft Micro Winteravontuur was heerlijk. Heldere communicatie, hartelijke professionele begeleiding en een oprechte open sfeer gaven de sneeuw en de Ourthe een warme extra dimensie. Dankjewel Matias!
Joni FransenJoni Fransen
15:31 23 Jan 24
We namen deel aan het micro winter avontuur. De wandeltocht was uitdagend, maar leuk en had prachtige uitzichten. Ook het raften in groep was avontuurlijk en leuk! De begeleiding is professioneel en vriendelijk, het materiaal is kwalitatief. Ik boek zeker nog een trip!
Koen De LeeuwKoen De Leeuw
09:20 04 Oct 23
Onder begeleiding van Mathias ervaarde we al topmomenten. Een aanrader voor verhuur van packrafts en meer!
Anja CorthoutAnja Corthout
10:40 24 Jul 23
Formidabele ervaring! Topactiviteit! De rugzakken zijn zeer comfortabel en echt niet zwaar. De wandeling was geweldig!!! Langst de Ourthe , midden in de natuur. Mathias wist van alles over bevers, hij gaf uitleg over de natuur, de geschiedenis, de loop van de Ourthe zeer interessant! De wandeling werd aangepast aan de groep. De bootjes zijn gemakkelijk opblaasbaar. Een echte aanrader!!! Bedankt Mathias voor de super leuke dag! Je doet dat formidabel goed👍👍👍
Mattijs Van BruwaeneMattijs Van Bruwaene
13:39 08 May 23
Dagtocht in de ardennen met 13 packrafts! 12km wandelen tot aan de Semois en vervolgens 18km varen tot aan de camping in Haulmé. Echt een super ervaring! Perfect materiaal en levering tot aan de deur. Bedankt Mathias!
js_loader