Voor Families, Vrienden en Groepen!

Samen op microavontuur!

Onze activiteiten en workshops brengen mensen in verbinding met de natuur. Onze workshops zijn gericht op kennisoverdracht en ervaringsgericht leren. We streven ernaar om deelnemers zo veel mogelijk actief de natuur te laten beleven. Ga samen op microavontuur met familie en vrienden!

Op deze pagina vind je inspiratie bij onze PACKRAFT MICROAVONTUREN en ons workshopaanbod binnen het thema (OVER)LEVEN IN DE NATUUR.

Packrafen Solo

Packraft microavontuur

Een packraft microavontuur is de ideale manier om een (halve) dag met vrienden of familie op stap te gaan. Samen actief natuur beleven en mooie herinneringen maken doe je het best op het water vanuit een comfortabele packraft. Haal heel wat inspiratie uit onze packraft microavonturen. We bekijken samen met jou de mogelijkheden op basis van jouw locatie, interesse, tijd en budget.

Packrafts zijn robuuste, 1-persoons rafts die het mogelijk maken om op een zeer laagdrempelige manier de waterpartijen in je buurt te verkennen. Te voet, met de fiets of het openbaar vervoer. Ontdek het hier!

(Over)leven in de natuur

We stellen hier een inhoud, doel, duur en kostprijs van de verschillende workshops voor. Uiteraard zijn we bereid om met jou ons aanbod te bespreken en samen de perfecte activiteit in elkaar te boksen.

Steelpannekes

Steelpannekesbuffet

Maak uw packraftavontuur onvergetelijk met het Steelpannekesbuffet! Dit unieke buitenkookavontuur combineert actie met culinaire gezelligheid. Ideaal voor groepen die graag samen koken en genieten rond een knisperend kampvuur. Onze steelpannekes, ontworpen voor veilig gebruik bij het vuur, laten iedereen toe hun eigen maaltijd te bereiden. Het pakket bevat alles wat nodig is voor een geslaagde avond: van pannekes tot brandhout, met een houten spatel als aandenken. Geschikt voor groepen tot 20 personen, met de optie om de avond af te sluiten met zelfgemaakte popcorn.